“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!

Schulden

Hallo! Welkom op het blog bericht Schulden

 

Heb je geldzorgen en komt je er niet meer uit? Stapelen de herinneringen, aanmaningen en betalingsregelingen zich op? In het ergste geval heb je al te maken met een incassobureau of een deurwaarderskantoor…

 

Dit is een problematische situatie waarbij het belangrijk is dat jij ook op zoek gaat naar hulp. Jij kunt ervoor zorgen dat de problemen niet groter worden als iemand met je meekijkt in jouw administratie. Als je niet op zoek gaat naar een oplossing heeft dit ook gevolgen voor jou als persoon. De zorgen over schulden geven nog andere problemen zoals nog meer stress, een depressie of ziekteverzuim en zelfs relatieproblemen.

RechtsBUDDY kan jou op een eenvoudige en begrijpelijke manier hulp aanbieden. Door met jou in gesprek te gaan, kunnen wij samen op zoek gaan naar de juiste oplossing. Wij zouden jou kunnen helpen bij het in kaart brengen van jouw schulden en het aanvragen van bijvoorbeeld de schuldhulpverlening bij de gemeente. Wij hebben dan ook als doel om jou te begeleiden in de stappen die gezet zullen worden bij het regelen van jouw schulden.

 

Kortom

Herken jij jezelf in deze situatie? Weet je echt niet meer welke kant je op moet en wil jij weer controle hebben over je eigen financiële situatie?

Laten we eerst in kaart brengen wat er precies speelt. Dan kunnen we stap voor stap de problemen oplossen met behulp van de juiste instanties! Wacht niet langer om actie te ondernemen, want hoe langer je wacht, hoe groter de problemen worden. Deze situatie gaat niet alleen jezelf aan, maar ook je gezin.

Klik hier om contact met ons op te nemen. Wij geven gratis antwoord op jouw vraag. Heb je een goede advocaat nodig? Hier kunnen wij je ook bij helpen. Of ben je alleen op zoek naar de juiste instantie? Wij wijzen je de weg!

Groetjes van jouw rechtsbuddy,

Güldeniz