“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!
Sulaika

Sulaika – Arbeidsgeschillen en scheidingen

Met ruim 20 jaar aan juridische ervaring binnen en buiten de advocatuur is Sulaika in staat om het recht van diverse kanten te benaderen. “Wij mensen kunnen niet zonder recht en regels, maar recht en regels kunnen niet zonder mensen. Het is een haat-liefdeverhouding”.

“De wereld waarin wij leven en bewegen en de juridische wereld lijken soms mijlen ver uit elkaar te liggen. Alsof de wereld van wet- en regelgeving bijna van een andere planeet af komt. De kunst ligt in het samenbrengen van deze twee werelden om tot een werkbare oplossing te komen. Het maken van deze vertaalslag van “wet op papier” naar “de oplossing voor jouw probleem” is waar ik voor ben en waar ik voor sta als advocaat. En daarom kom ik als het nodig is naar u toe.

Ook als het gaat om het tarief, er is niet 1 tarief, omdat niet elke rechtsvraag hetzelfde is. Afhankelijk van het inkomen/omzet in combinatie met de rechtsvraag wordt het tarief in onderling overleg vastgesteld. Door tussentijdse declaraties en de mogelijkheid van gespreide betalingen probeer ik ook hier te komen tot een werkbare oplossing voor degene die mijn hulp nodig heeft”.

Sulaika is vooral gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Personen- en Familierecht.

Neem direct contact op via sulaika@rechtsbuddy.nl of bezoek haar website www.mahangi.nl