“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!

Sonja – Extern juridisch adviseur

In 2005 is Sonja afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze een paar maanden gewoond en in 2005 en 2006 heeft ze in Portugal (omgeving Lissabon) gewoond en gewerkt. In haar vrije tijd houdt ze van wandelen, reizen, hardlopen en vooral van muziek maken. Ze speel nu ruim vijf jaar de drums en daarnaast speelt ze ook regelmatig gitaar.

Sonja heeft inmiddels ruim tien jaar juridische werkervaring bij onder meer een grote rechtsbijstandverzekeraar en de brancheorganisatie voor horecaondernemers. Ze richt zich vooral op het arbeids- en consumentenrecht, maar heeft een lichte voorkeur voor arbeidsrecht. In haar werk is Sonja empathisch en pragmatisch. Ze probeert altijd een juridische kwestie eerst buiten de rechter om op te lossen. Als blijkt dat de wederpartij toch niet wilt meewerken, schuwt ze de gang naar de rechter echter niet.

“Als rechtsbuddy ben ik betrokken bij jouw zaak. Indien je wenst gaan we onder het genot van een kopje koffie bekijken welke mogelijkheden er zijn. We spitten jouw dossier uit en stellen een lijst op met vragen die jij nog hebt.’