“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!

Rubilita – Oprichter/eigenaar

Haar naam is Rubilita Luitwieler-Hooff. Hiervoor was ze werkzaam op de claims afdeling van een scheepvaartbedrijf. In haar afscheidsmail beschreef ze wat haar ertoe heeft bewogen om het concept van RechtsBUDDY te ontwikkelen…

“De afdeling claims laat ik achter mij, maar er staat alweer een nieuwe uitdaging voor de deur! De afgelopen tijd heb ik mezelf afgevraagd wat ik de komende jaren wil doen.

Ik ging terug naar mijn gedachtegang, de oorsprong van mijn besluit om op latere leeftijd de studie rechten te gaan volgen. De scheiding van mijn broer, de (on)rechtvaardigheid van het systeem, de gesprekken met de diverse advocaten en het zichtbare gebrek aan vechtlust en hartstocht van de advocaat tijdens de zitting!

Met het bovenstaande in mijn hoofd, kreeg ik het idee om het concept van een rechtsbuddy in de markt te zetten. Een vertrouwenspersoon die meegaat naar de gesprekken met advocaten om d.m.v. kritische vragen de juiste advocaat te vinden. Een vertrouwenspersoon die in duidelijke taal uitlegt hoe het zit en jou begeleidt bij alles wat de advocaat nodig heeft om jouw zaak zo optimaal mogelijk voor te bereiden. Een vertrouwenspersoon die samen met jou naar zittingen gaat. Kortom, iemand die samen met jou van A(dvocaat) tot Z(itting) de juridische weg bewandelt.”

Rubilita heeft gekozen voor de naam RechtsBUDDY, omdat die precies past bij de look and feel en het concept van RechtsBUDDY. Laagdrempelig, eenvoudig, duidelijk! De logische volgende stap is dan ook om in heel Nederland rechtsbuddy’s in te zetten, zodat zoveel mogelijk rechtzoekenden hiervan gebruik kunnen maken.

Haar reis naar RechtsBUDDY begon bij haar broer en eindigt als in heel Nederland rechtsbuddy ’s actief zijn!

Neem direct contact op via rubilita@rechtsbuddy.nl