“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!
BOA

Jeroen – Civiel recht en letselschade

Jeroen heeft in de loop der jaren zijn sporen verdiend als jurist, counselor en register mediator. Daarnaast is hij op de hoogte van psychologisch en forensisch sociaal werk en heeft een master bedrijfsrecht behaald aan een internationale universiteit (AIU) waar hij een vervolgopleiding volgt voor ‘Doctor of Legal studies‘. Jeroen is ook geregistreerd Functionaris Gegevensbescherming en toegelaten tot lid van de BAR ASSOCIATION voor het opkomen van de rechten van de mens.
Met 10 jaar ervaring met het geven van juridisch advies én bijstand hierin, zijn vele hulpzoekende de helpende hand toegestoken en met raad en daad bijgestaan. Jeroen vindt dat het recht voor een ieder toegankelijk moet zijn, daar het daar in de maatschappij nog al eens aan schort.
Het lesgeven over het ICT recht doet hij met veel plezier aan de stagiaires van de ICT afdeling alwaar Jeroen zijn kantoor heeft, dit alles met een lach en een grap op zijn tijd. Zodat de kerverse ICT-er na zijn stageperiode kan zeggen dat zijn behaalde diploma een meerwaarde heeft gekregen. Jeroen schrijft graag juridische columns en maakt graag cursussen op het juridische vlak. Daarnaast is Jeroen een groot fan van de goochelarij en heeft hij vele trucs in macht waar Hans Kazan nog iets van kan leren. De heren Laurel & Hardy mogen uiteraard niet ontbreken bij Jeroen, want zoals Stan Laurel destijds predikte; 
(…)” Een dag niet gelachen, is dag niet geleefd “. 
 
Jeroen Groenewegen is oprecht en staat een ieder bij met degelijke raad en daad.