“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!
Erfbelasting

Güldeniz – Rechtsbuddy zakelijk

Güldeniz verdiept zich graag in actuele en lastige juridische vraagstukken, zowel tijdens haar werk als in haar vrije tijd.

Daarom omschrijf ze zichzelf dan ook als ‘’een laagdrempelige juridische professional met een scherpe blik en een praktische aanpak, die zich met enthousiasme richt op het bieden van de juiste ondersteuning, oplossingen en adviezen ‘’.

Güldeniz heeft veelzijdige werkervaring opgedaan binnen de overheid en bij het bedrijfsleven. Dit levert een voordeel op, omdat ze hierdoor snel haar weg weet te vinden binnen organisaties.
Doordat ze heeft gewerkt zowel bij grote als bij kleine organisaties, aan bureauzijde en aan klantzijde, weet ze snel haar weg te vinden binnen een bedrijf. Door haar werkervaring en kennis van verschillende rechtsgebieden kan zij adviseren over uiteenlopende juridische kwesties en praktische oplossingen aandragen. De rechtsgebieden waarin ze werkervaring heeft opgedaan en waarvan kennis heeft zijn; Bestuursrecht, Wet waardering onroerende zaken, Insolventie- en faillissementsrecht, Beslag- en executierecht, Personen- en familierecht, Rijkswet op het Nederlanderschap, Drank & Horecawet, Alimentatiewetgeving, Gemeentelijke heffingen(lokale Belastingwetgeving), Wet gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens, Wet bescherming persoonsgegevens, de Gemeentewet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Wet Langdurige Zorg, Appartementsrecht/VvE-Recht en Vastgoedrecht.

Güldeniz wil u als ondernemer graag bijstaan om uw medewerkers te ondersteunen in het oplossen van (juridische) problemen. Ondernemingen die zich bevinden binnen een straal van 25 kilometer vanuit Rijswijk/Delft.

In haar vrije tijd sport, fietst en leest ze veel. Daarnaast is zij samen met haar partner, de gelukkige ouders van twee lieve en energieke kindjes.

Neem direct contact op via guldeniz@rechtsbuddy.nl.