“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”

Wil jij een rechtsbuddy worden of zoek je er een?

Stel direct gratis een juridische vraag!

Onze missie

De missie van RechtsBUDDY is om de rechtsgang tot een hoger niveau te tillen, de rechtsgang toegankelijker te maken voor rechtzoekenden en het vertrouwen in het rechtssysteem te vergroten…

Om deze missie te volbrengen, doet RechtsBUDDY er alles aan om over enkele jaren zoveel mogelijk rechtsbuddy’s in te zetten door heel Nederland, zowel voor medewerkers van bedrijven als voor particulieren. Hierdoor kunnen rechtzoekenden waar dan ook, gebruik maken van de persoonlijke begeleiding van een rechtsbuddy.

Op dit moment werkt RechtsBUDDY vanuit Rotterdam, Ridderkerk, Leiden en Rijswijk. Groei begint met een sterke basis en daar wordt nu hard aan gewerkt.

De kwaliteit van een rechtsbuddy staat hoog in het vaandel. De rechtsbuddy zorgt ervoor dat de rechtzoekenden optimale vertegenwoordiging krijgen. Dit bereiken we, naast de nodige kennis en vaardigheden, die een goede rechtsbuddy betamen, vooral door de hele persoonlijke en informele omgang met de cliënt, dus stap voor stap en zij aan zij.

Daarnaast is RechtsBUDDY de eerste juridische dienstverlener die de cliënt niet slechts verwijst naar een advocaat, maar ook meegaat naar een advocaat!

Kortom: RechtsBUDDY gaat verder waar bestaande juridische instanties ophouden…

Onze rechtsbuddy's

Rubilita - Oprichter/eigenaar

Meer info

Nikolaj - Scheidingen en contracten

Meer info
Erfbelasting

Güldeniz - Rechtsbuddy zakelijk

Meer info

Ik ontvang graag meer informatie