“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”

Kijk snel hoe het werkt of...

Stel direct gratis een juridische vraag!

Hallo!

Welkom op de pagina “Ik zoek een advocaat”!

Voordat wij jou concreet verder helpen met het zoeken naar een advocaat, willen we je eerst uitleggen dat het niet altijd nodig is om een advocaat in te schakelen voor een juridisch probleem. Bijvoorbeeld, ga je scheiden en heb je kinderen? Dan is een advocaat verplicht. Maar heb je bijvoorbeeld iets gekocht op internet of zit je met arbeidsrechtelijke problemen? Dan kun je ook terecht bij een jurist niet-advocaat, dus bij een rechtsbuddy… Ik zoek een advocaat is dan niet meer van toepassing.

 

Waarom RechtsBUDDY?

Voor het benaderen van RechtsBUDDY is het niet van belang of een advocaat nu wel of niet verplicht is. Wij werken namelijk samen met advocatenkantoren. Hierdoor kunnen wij in alle juridische gevallen de cliënt helpen bij het zoeken naar de juiste weg.

Is een advocaat noodzakelijk? Dan verwijst jouw rechtsbuddy je niet alleen door naar een advocaat. Deze gaat zelfs met je mee naar de gesprekken! En moet je naar de rechtbank om je recht te halen? Ook in deze fase kun je rekenen op je rechtsbuddy! Wil je zelf een advocaat benaderen, raadpleeg dan deze site van de Advocatenorde voor informatie.

Is een advocaat niet noodzakelijk? Dan kun je erop rekenen dat jouw rechtsbuddy niet-advocaat zijn uiterste best doet om jou zo goed mogelijk te helpen met jouw zaak.

Aangezien wij

  • de eerste en
  • enige juridische dienstverlener

zijn die de cliënt niet doorverwijst, maar persoonlijk meegaat naar de advocaat, is het misschien niet helemaal duidelijk wat met dit concept wordt bedoeld. Om het jou zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een stappenplan gemaakt… Zie hieronder. Wij denken dat dat de beste manier is om te laten zien hoe het er nu in de praktijk uitziet. Het komt erop neer dat je van begin tot eind je rechtsbuddy bij je hebt!

 

Dus

  • Heb je hier nog vragen over?
  • Of wil je direct aan de slag om jouw juridische probleem aan te pakken?

Dan kun je direct contact met ons opnemen.

Kortom: Loop je constant met dezelfde gedachte “ik zoek een advocaat”? RechtsBUDDY helpt! 

 

 

Van A(dvocaat) tot Z(itting)... Het stappenplan

Partneralimentatie
1

Ik zoek een advocaat… Ga dan eerst langs een rechtsbuddy

Ik zoek een advocaat
2

Deze bereidt jou voor op de gesprekken bij de advocaat 

Ik zoek een advocaat
3

Een rechtsbuddy gaat ook persoonlijk mee vanaf het eerste gesprek met de advocaat…

Ik zoek een advocaat
4

 Tot aan de zitting!

De rechtsbuddy's die met jou meegaan

Nikolaj - Scheidingen en contracten

Meer info

Rubilita - Oprichter/eigenaar

Meer info

Contact