“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”

Heb jij een andere vraag?

Stel direct gratis een juridische vraag!

Hallo!

Welkom op de pagina Ik heb een juridische vraag

 

 

Ik heb een juridische vraag

 

 

Gratis antwoord op een juridische vraag

Iedereen heeft te maken met rechten en plichten. Het is dan ook logisch om hier vragen over te hebben. Aangezien er zoveel situaties zijn, te veel om op te noemen, kunnen we niet alle onderwerpen behandelen. Wij bieden jou echter altijd de gelegenheid om een juridische vraag aan ons te stellen, waarop wij gratis antwoord geven. RechtsBUDDY is een laagdrempelige juridische dienstverlener en wij vinden het dan ook van groot belang om die drempel naar de rechtsgang te verlagen. Dus je zit niet meteen vast aan kosten!

Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Hierbij maken wij gebruik van verschillende rechtsbuddy’s, die gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden. Denk hierbij aan bestuursrecht, consumentenrecht, personen- en familierecht, contracten en algemene voorwaarden. Maar ook voor vragen over pensioenen en fiscaal recht kun je bij ons terecht. Dat maakt RechtsBUDDY een allround juridische dienstverlener waar je altijd terecht kunt met jouw juridisch probleem. 

Als laatste willen wij eraan toevoegen dat RechtsBUDDY, naast het beantwoorden van vragen en het geven van advies, tevens meegaat naar de gesprekken met de advocaat. En mocht het nodig zijn, zelfs naar de zitting! Wij verwijzen onze cliënten dus NIET door! 

 

Kortom:

Zit het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Geen enkel probleem! Dankzij ons uitgebreide netwerk, kunnen wij jou helpen bij iedere juridische vraag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld burenruzie, erfrecht of een second opinion met betrekking tot juridisch advies.

Tevens is het altijd verstandig om te weten wat jouw rechtspositie is in een bepaalde zaak. Hoe groot is de kans om je recht te halen? Weet waar je aan toe bent en bereid je zo goed mogelijk voor. Dat scheelt achteraf een hoop tijd, energie en vooral geld.

RechtsBUDDY beantwoordt graag al jouw juridische vragen. Dus aarzel niet langer en neem direct contact met ons op!

Contact