“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!

Uw werknemers en hun schulden

Het komt helaas vaak voor dat werkgevers te maken krijgen met werknemers die schulden hebben. Dit is problematisch want het brengt kosten met zich mee voor de werknemer en werkgever.

De kosten voor de werkgever bestaan bijvoorbeeld uit het verwerken van een loonbeslag en het verminderen van de productiviteit van de werknemer. Wie speelt in uw bedrijf een rol als het gaat om het bieden van laagdrempelige hulpverlening aan de betreffende medewerkers die hier behoefte aan hebben. Hoe financieel gezond zijn uw medewerkers? Het loont om er tijdig bij te zijn. Dit geldt ook voor werknemers die geen geldzorgen (lijken te) hebben.

Een RechtsBUDDY die aanwezig is in uw bedrijf kan laagdrempelige hulp bieden aan medewerkers met schulden. De aanwezigheid van een RechtsBUDDY in uw bedrijf maakt het voor medewerkers makkelijker om hulp te zoeken. Zij hoeven immers geen vrije dag op te nemen en kunnen (eventueel) onder werktijd hulp vragen voor het oplossen van hun financiële problemen. Een werknemer kan veel denkwerk uit handen geven als een rechtsbuddy bijvoorbeeld de schuldhulpverlening aanvraagt bij de gemeente.

Met andere woorden:

Met een rechtsbuddy in-house melden uw medewerkers zich minder snel ziek, want de oplossing voor hun problemen bevindt zich op kantoor en zij kunnen zich focussen op het werk, terwijl de rechtsbuddy de problemen voor hen oplost!

Meer informatie hierover?

Neem direct contact op!

Met vriendelijke groet,

Güldeniz