“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!
  •  06 811 96 227

Ton – Pensioen en fiscaal jurist

Ton is zowel fiscaal jurist als pensioenjurist en hij houdt zich in het dagelijkse leven bezig met alle aspecten van pensioen. Pensioenen zijn veel in het nieuws, vooral berichten rond lage dekkingsgraden bij pensioenfondsen en mogelijke kortingen op de pensioenuitkeringen. Dat kan onzekerheid en onduidelijkheid geven over uw eigen pensioen. Of dat van uw werknemers. Ton heeft veel ervaring met zowel verzekeraars, pensioenfondsen, grote zakelijke klanten maar ook met de individuele markt. Dus gewoon met u.

“Bij mij gaat het om juridisch advies op maat: zonder veel juridisch taalgebruik kunt u uw verhaal bij mij doen. Bij mij op kantoor, maar ook bij u op een zelf gekozen locatie. Ik vind een persoonlijke benadering belangrijk. Het gaat mij erom dat uw (pensioen) probleem wordt opgelost. Toegankelijkheid betekent ook dat je duidelijkheid krijgt over wat de mogelijke kosten zijn. Ik hanteer eerlijke en duidelijke tarieven. Alle kosten worden tevoren met je overlegd. Bij mij weet u precies van tevoren waar u aan toe bent.”

Voor het advies van Ton maakt het niet uit of u werkgever of werknemer bent. In beide gevallen kan hij u helpen om tot de meest passende oplossing te komen.

Neem direct contact op via ton@rechtsbuddy.nl of bezoek zijn website https://www.roebroekpe.nl.