“Juridisch advies”
“Persoonlijk en informeel”
Stel direct gratis een juridische vraag!
  •  06 811 96 227

Debby – Bestuursrecht, uitkeringen en schulden

In 2016 is Debby afgestudeerd als jurist privaatrecht aan de Universiteit van Heerlen. Zij heeft ruime ervaring opgedaan binnen de rechtspraak als juridisch medewerker/griffier ter zitting. Vanaf 2017 is zij haar eigen bedrijf DSG Legal, juridische dienstverlening, gestart. Omdat zij graag het recht van de andere kant wil benaderen en de belangen van haar cliënt wil behartigen. Als professional kan zij u bijstaan in het geven van advies, bemiddelen in de zaak tot het voeren van een procedure voor de rechter, indien niet tot een oplossing wordt gekomen.

De werkwijze van Debby staat bekend als informeel en toegankelijk. Vanwege haar zelfstandigheid kan zij op flexibele wijze inspelen op uw situatie en wensen, zodat zij u op begripvolle en professionele wijze kan bijstaan. Dat maakt dat zij als een betrokken juridisch adviseur wordt ervaren. Indien uw zaak door haar wordt behandeld dan weet u zeker dat uw probleem serieus wordt genomen en opgelost.

Vanwege haar ruime ervaring met de rechtspraak maakt dat zij beschikt over gedegen kennis en ervaring van het procesrecht en weet hoe een gerechtelijke procedure in de praktijk verloopt, dat vormt een goede basis waardoor zij snel kan handelen en inspelen op uw situatie. Haar praktijk richt zich op zowel ondernemers als particulieren. Door haar werkervaring en kennis van verschillende rechtsgebieden kan zij adviseren over uiteenlopende juridische kwesties en oplossingen aandragen. De rechtsgebieden waarin zij werkervaring heeft opgedaan en kennis heeft zijn onder andere het handelsrecht (vorderingen), contracten en verbintenissenrecht, bestuursrecht (bezwaar en beroep opgelegde boetes Wet Mulder), insolventierecht (wet schuldsanering natuurlijke personen), kantonzaken waaronder curatele bewind en mentorschap, arbeidsovereenkomsten- en ontslagrecht, ambtenarenrecht, medezeggenschapsrecht, aansprakelijkheidsrecht, consumentenrecht, huurrecht en het burenrecht, maar ook voor strafrechtelijke vraagstukken kunt u bij haar terecht.

Doordat Debby jouw zorg wegneemt kan jij je weer richten op zaken die voor jou echt van belang zijn.

Neem contact op met Debby via debby@rechtsbuddy.nl of bezoek haar website www.dsglegal.nl voor meer informatie over haar dienstverlening.